labneh recept

Dip it

Een dip mag niet ontbreken op de borrelplank, op een feestje of gewoon als snack. Vind hier mijn favoriete!

Lekker smeren op een stokbroodje of een toastje, superlekker! Veel van deze smeuïge smeersel die je hier vindt kun je combineren met andere gerechten en recepten van Borrels & Bites. Ga dus vooral even kijken tussen al deze lekkere recepten. Bekijk de pagina met Bites om alle borrelhapjes te vinden. Sommige hapjes zijn eenvoudig, sommige kosten wat meer tijd. Net waar jij zin in hebt! Ik probeer er altijd voor te zorgen dat het voor iedereen goed te maken is en de ingrediënten goed te vinden zijn. Het meeste gewoon bij de supermarkt, soms moet je naar een toko of Turkse supermarkt om iets te vinden, maar dat is het zeker waard!

Bekijk ook de Borrel pagina met recepten voor de lekkerste cocktails, ook alcoholvrij! Ga je voor zoet, liever fris of mag het wat sterker? Er staat vast iets voor je tussen.

Ga jij een recept maken, heb je het gemaakt, wil je er wat over kwijt? Laat het weten in de comments! Ook superleuk als je het deelt op social media en @borrelsenbites tagt in jouw borrelmoment.

Nog meer trek? Bekijk de Bites pagina voor lekkere borrelhapjes en de Borrels pagina voor lekkere cocktails.

Cheers!

Marcella

Mis niks van Borrels & Bites

Volg Borrels & Bites op Instagram en Facebook voor de nieuwste updates en een kijkje achter de schermen met veel lekkers, chaos en tips!

 

Borrels & Bites Nieuwsbrief!
Iedere maand stuur ik je een update met de nieuwste recepten van de lekkerste hapjes en drankjes!