De lekkerste borrelhapjes vind je hier! Zoek naar hapjes om jouw avond of feestje compleet te maken. Of gewoon lekker allemaal voor jou alleen! Een drankje erbij? Bekijk dan ook de pagina met Borrels (ook alcoholvrij).

Of je nu op zoek bent naar hartige hapjes, iets zoets, vega of een lekkere dip. Iedere week maak ik weer smakelijke hapjes voor bij de borrel dus er staat vast iets voor je tussen!

Hartige borrelhapjes

Ik probeer in de hartige hapjes een afwisseling te maken in koude en warme gerechtjes. Het liefst zo makkelijk mogelijk maar soms moet je voor iets heel lekkers, nét iets meer moeite doen. Dan is het aan jou of je het daar voor over hebt :).

Zoete hapjes

Een taart zal je hier niet heel snel vinden, maar wel andere smakelijke zoete baksels. En, meestal boozy! Ik houd ervan om een scheutje van het één of anders toe te voegen aan een baksel. Zo zijn de limoncello lemon bars en de Boozy Baileys Red Velvet bars al veel gemaakt. Aanradertje dus! 

Dips

Geen borrelplank zonder dip, als je het mij vraagt. Ik heb al een aardige verzameling dips gemaakt de afgelopen jaren, doe er je voordeel mee. Lekker smeren op een stokbroodje of een toastje, is toch heerlijk!

Hartige hapjes
Wil ik!
Zoete hapjes
Wil ik!
Dips
Wil ik!

Ga jij een recept maken, heb je iets gemaakt, wil je er wat over kwijt? Laat het weten in de comments! Ook superleuk als je het deelt op social media en @borrelsenbites tagt in jouw borrelmoment.

Nog meer trek? Bekijk de Bites pagina voor lekkere borrelhapjes en de Borrels pagina voor lekkere cocktails.

Cheers!

Marcella

Mis niks van Borrels & Bites

Volg Borrels & Bites op Instagram en Facebook voor de nieuwste updates en een kijkje achter de schermen met veel lekkers, chaos en tips!

Borrels & Bites Nieuwsbrief!
Iedere maand stuur ik je een update met de nieuwste recepten van de lekkerste hapjes en drankjes!
Scroll naar boven