OVER BORRELS & BITES

Cheers! Meer weten over Borrels & Bites en/of samenwerken? Laat het weten!

Samenwerken?

Ik ontdek graag nieuwe producten. Heb je een product dat jij in de picture wil? Je kunt in overleg vrijblijvend samples opsturen. Neem contact op of om te kijken of wij een match zijn!

Een samenwerking met jouw merk of product? Neem contact op!

Food fotografie

De recepten die je hier op Borrels & Bites ziet zijn vooral gemaakt uit eigen initiatief en sommige in samenwerking. Heb jij een mooi product en wil je dit laten fotograferen in een mooie setting? Neem dan contact op. Naast de fotografie doe ik ook de styling, dat is dus twee in één! Ook kan ik receptontwikkeling verzorgen voor jouw merk.

Cocktail en drinks fotografie

Naast food ben ik een enthousiast cocktail en drinks fotograaf. Dit heb ik al regelmatig in opdracht gedaan. Een cocktail of ieder ander drankje moet van het beeld spatten! Ik probeer een beeld te creeren waarin je het gevoel krijgt dat je er zo in kunt stappen. Het onderwerp moet er verfrissend uitzien en de styling moet goed aansluiten. Heb jij een mooi merk, een mooie spirit of een alcoholvrij product waar je mooi beeld van nodig hebt. Neem dan contact op!

Food,- bedrijfs- en productfotografie

Rond 2017 begon ik met het fotograferen van eten en dranken. Voor Horeca, voor andere merken en voor Borrels & Bites. Wil je ook jouw bedrijf in beeld, je product gefotografeerd hebben of een recept mooi vastgelegd? Neem dan contact op. Dan bespreken we jouw wensen en wat ik voor je kan betekenen.

Hieronder een kleine impressie van wat ik naast Borrels & Bites fotografeer.

Meer zien? Bekijk de Instagram pagina’s van Boutique Hotel Restaurant Ysbrantsz en De Tuynkamer. Al het beeld heb ik mogen vastleggen. Zowel interieur, storytelling als het eten en de dranken. 

over mij

Misschien wil je ook weten wie de persoon achter het blog is. Ik ben Marcella, 38 jaar en woon in Hoorn. Heb een dochter Sam (2015) en een tweeling Daan en Luuk (2018), de aanstichter van dit drietal is mijn vriend Sjors. Ik werk sinds 2022 bijna full-time aan Borrels & Bites. De overige werkuren besteed ik aan fotografie voor mooie merken en bedrijven.

Over Borrels & Bites

Gefeliciteerd, je bent op de leukste blog van het moment beland; Borrels & Bites. Daar proosten we op! Hier vind je wekelijks updates over de fijnste drankjes, hapjes en meer. Ik word zelf zo ontzettend gelukkig van deze onderwerpen dat ik niet alleen mijn vrienden hiermee wil lastig vallen maar vanaf nu een nog veel groter publiek.

Ik deel bestaande recepten (klassiekers) en soms een variatie op een borrel of een bite. Mijn doel is niet om het wiel opnieuw uit te vinden, maar een mooie verzameling te maken van de lekkerste drankjes en hapjes. Een naslagwerk dat voor je klaar staat wanneer je een gezellige avond of feestje hebt!

HET ONTSTAAN VAN..

Ik werk al jarenlang in de horeca, ben er zelfs mee opgegroeid. Mijn ouders hebben verschillende horeca-zaken gehad, dus iets met een paplepel en een appel die niet ver van een boom valt. Naast mijn horeca-avonturen deed ik een studie Interieurstyling. Hierdoor maakte ik kennis met het fenomeen fotografie en fotostyling. Een paar jaar verder hebben deze 2 werelden zich gekruist en mag ik nu voor verschillende horecazaken de social media vullen met foto’s, film en strategieën .

BORRELS

‘Ik drink alleen water, cafeïne of alcohol’ –ik.

En wat een variëteit heb je in deze onderwerpen. Drink je geen alcohol? Geen probleem, alcoholvrije drankjes kom je hier in de toekomst ook tegen. Binnenkort kun je alles lezen over cocktails, Gin&Tonic, shotjes, whiskey maar ook smoothies, iced tea, koffie en meer.

BITES

Eten maakt mij zo gelukkig, dat ik nog geen 150 kilo weeg mag dan ook een wonder heten. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe recepten, ingrediënten en het eten van over de hele wereld. De hele health en #fitgirl laat ik even aan mij voorbij gaan. Hoewel ik het belangrijk vind om gezond en vers te eten, ben ik van mening dat bij een goed drankje ook een goed hapje hoort, gezond of niet. De Bites die je hier voorbij ziet komen zijn (meestal) snel, makkelijk, net even anders maar vooral lekker!

Mis niks van Borrels & Bites

Volg Borrels & Bites op Instagram en Facebook voor de nieuwste updates en een kijkje achter de schermen met veel lekkers, chaos en tips!

 

Borrels & Bites Nieuwsbrief!
Iedere maand stuur ik je een update met de nieuwste recepten van de lekkerste hapjes en drankjes!
Scroll naar boven