ABOUT BORRELS & BITES

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

PROOST!

Gefeliciteerd! Je bent op de leukste blog van het moment beland; Borrels & Bites. Daar proosten we op! Hier vind je wekelijks updates over de fijnste drankjes, hapjes en meer. Ik word zelf zo ontzettend gelukkig van deze onderwerpen dat ik niet alleen mijn vrienden hiermee wil lastig vallen maar vanaf nu een nog veel groter publiek.
Ik deel bestaande recepten (klassiekers) en soms een variatie op een borrel of een bite. Mijn doel is niet om het wiel opnieuw uit te vinden, maar een mooie verzameling te maken van de lekkerste drankjes en hapjes. Een naslagwerk dat voor je klaar staat wanneer je een gezellige avond of feestje hebt!

HET ONTSTAAN VAN..

Ik werk al jarenlang in de horeca, ben er zelfs mee opgegroeid. Mijn ouders hebben verschillende horeca-zaken gehad, dus iets met een paplepel en een appel die niet ver van een boom valt. Naast mijn horeca-avonturen deed ik een studie Interieurstyling. Hierdoor maakte ik kennis met het fenomeen fotografie en fotostyling. Een paar jaar verder hebben deze 2 werelden zich gekruist en mag ik nu voor verschillende horecazaken de social media vullen met foto’s, film en strategieën .

BORRELS

‘Ik drink alleen water, cafeïne of alcohol’ –ik.

En wat een variëteit heb je in deze onderwerpen. Drink je geen alcohol? Geen probleem, alcoholvrije drankjes kom je hier in de toekomst ook tegen. Binnenkort kun je alles lezen over cocktails, Gin&Tonic, shotjes, whiskey maar ook smoothies, iced tea, koffie en meer.

BITES

Eten maakt mij zo gelukkig, dat ik nog geen 150 kilo weeg mag dan ook een wonder heten. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe recepten, ingrediënten en het eten van over de hele wereld. De hele health en #fitgirl laat ik even aan mij voorbij gaan. Hoewel ik het belangrijk vind om gezond en vers te eten, ben ik van mening dat bij een goed drankje ook een goed hapje hoort, gezond of niet. De Bites die je hier voorbij ziet komen zijn (meestal) snel, makkelijk, net even anders maar vooral lekker!

& MORE

Naast recepten, vertel ik hier over verschillende onderwerpen. Dit kunnen Do It Yourself ideeën zijn om je feestje aan te kleden maar ook achtergrondinformatie over borrels of interviews met kenners. Ook neem ik jullie mee met mijn ontdekkingstocht naar whisky (of whiskey?). Een vloeistof die ik zeer intrigerend vind, waar ik niks van weet maar heel veel over wil leren.
Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg Borrels & Bites op Facebook en Instagram. Tot snel!
Borrels en bites Marcella

over mij

Misschien wil je ook weten wie de persoon achter het blog is. Ik ben Marcella, 32 jaar en woon in Hoorn. Heb een dochter Sam (2015) en een tweeling Daan en Luuk (2018), de aanstichter van dit drietal is mijn vriend Sjors. Ik werk als content creator voor Horeca. Tussen alle drukte door houd ik mij bezig met al het heerlijks wat je hier ziet verschijnen.
Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op via info@borrelsenbites.net