gintonicbox

GinTonic Box – Proeverij

Ook zo’n Gin & Tonic liefhebber? Het liefst zou je alle soorten willen proeven, maar ja. Als je bij de 3e Gin & Tonic variant bent, ben je de eerste alweer vergeten. (geef de drank de schuld). Borrels & Bites heeft in samenwerking met Charles.nl dé oplossing! Lees verder!

tintonicbox

Een GinTonic Box! Met vier soorten gin, vier soorten tonic én bijpassende garnering. Wat een uitkomst! Je kunt zelf aan de slag met het mixen en matchen van de ingrediënten, maar voor het gemak heeft Charles.nl een handleiding meegegeven waar je heel duidelijk kunt lezen welke smaken goed bij elkaar passen. Ook fijn dat er een ‘perfect serve’ instructie bij wordt gegeven. Knalde jij de vloeistoffen altijd gewoon in een glas en drinken maar? Vanaf nu niet meer. Door deze instructies te volgen geniet je optimaal van je drankje en komen de smaken het beste tot zijn recht. 

gintonicbox

Dankzij de vier miniaturen kun je nu eens een keer goed de verschillen proeven tussen de soorten Gin. Want even naar de slijterij en 4 grootformaat flessen aftikken doe je ook niet zomaar. Dit is de een mooie gelegenheid om jouw favoriet uit te zoeken! Én zo kun je de kenner uithangen onder je vrienden de eerstvolgende keer als je ergens een Gin Tonic bestelt!

gintonicbox
gintonicbox

Ook de vier verschillende soorten Fever Tree tonic zijn interessant om eens te proeven! Er is echt veel verschil in smaak, zo is de Indian Tonic redelijk basis van smaak, de Elderflower veel zachter en de Lemon is weer wat frisser. Ik was heel nieuwsgierig naar die laatste Tonic en had me er heel erg op verheugd. Bij het proeven van de citroenvariant viel het mij eigenlijk ontzettend tegen, niet helemaal mijn ding blijkbaar. De Elderflower en Indian blijven mijn favoriet! Weet ik dat ook weer.

Je begrijpt natuurlijk, ik was dolgelukkig met deze box! Je kunt ‘m voor jezelf bestellen zodat je eens een keer goed de verschillen kunt proeven. Maar het is natuurlijk ook een topcadeau! Wie wordt hier nou niet gelukkig van? Je kunt de GinTonic Box bestellen via Charles.nl

De voorbeelden in de afbeeldingen kunnen afwijken van de huidige GinTonic Box

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven