whisky glas borrels en bites

Whiskywereld – Mijn ontdekkingstocht

In Whiskywereld neem ik je mee in mijn ontdekkingstocht naar whisky. Een intrigerende vloeistof waar ik niet veel van weet (lees:niks), maar veel over wil leren. Ik ga research doen, praten met kenners, drinkers en fans. De wereld van de whisky lijkt wel een soort subcultuur waarin allerlei informatie en geheimen worden gedeeld en bewaard en waar je wel of juist helemaal niet bij hoort. Ik wil er graag bij horen dus ben er, met het opstarten van Whiskywereld, al met m’n kleine teen ingestapt. Nu de rest nog.

WAAR KOMT DIT VANDAAN?

Sowieso ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken en het onbekende. Toen ik mijn eerste baantje in de Horeca had, werd er tijdens het nazitten whisky ingeschonken. Ik was toen 17 jaar, en mijn net zo jonge collega zei dat ze whisky zo ontzettend vies vond. “het stinkt en is niet te drinken”. Dan heb je mijn aandacht. De chef die het dronk vertelde mij van alles over malt en single malt, hoe je eerst je neus in het glas moest doen voordat je een slok nam, over houtvaten, kruiden en nog veel meer. Ik vond het steeds interessanter worden, er was dus een hele wereld om die fles heen waar ik helemaal niks vanaf wist! Nu, 13 jaar later, wil ik de rest weten en duik ik in de wereld van whisky.

TIPS?

Heb je tips over dit onderwerp, of ken je mensen die ik echt MOET spreken? Laat dan even een reactie achter. Wil je mij volgen in mijn ontdekkingstocht, schrijf je dan hiernaast even in en mis niks! Je kunt mij natuurlijk ook gewoon volgen op Facebook en Instagram onder Borrelsenbites, of klik op de social buttons hiernaast.

Stay Tuned!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven