limonade salie grapefruit

LIMONADE MET GRAPEFRUIT EN SALIE

Sinds ik dit drankje heb gefotografeerd, een aantal weken geleden, is dit mijn nieuwe verslaving. Geen zorgen, je hoeft geen AA in te schakelen, deze is zonder alcohol! De limonade is lekker fris, bitter en verrassend door de salie. Lees snel verder voor dit makkelijke recept!

Limonade met grapefruit en salie

Als je deze ingrediënten gewoon standaard in huis hebt, heb je altijd iets lekkers te drinken. Beter dan cola of andere frisdranken, en je pakt zelfs wat vitamientjes mee! #fitgirl?

dit heb je nodig (1 glas)
  • 1 deel grapefruitsap
  • 1 deel bruiswater
  • 2 blaadjes salie
  • ijs

limonade salie grapefruit

Zo maak je’m
  • Pers de grapefruit
  • Vul een glas met ijs
  • Kneus de blaadjes salie in je hand, zo komt de smaak goed vrij. Doe ze dan in je glas
  • Schenk je glas half met grapefruitsap en half bruiswater.

Ik dronk een soortgelijke limonade een keer in een zaak in Hoorn. Ik bestel daar altijd de ‘jullie hebben toch ook altijd zo’n limonade, met verse dingen enzo?’, en dan krijg ik altijd wat lekkers. De limonade met grapefruit en salie vond ik een geniale combinatie! Mijn versie is met bruiswater, om het nog verfrissender te maken.

Enjoy!
limonade salie grapefruit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven