Biecht

Borrels & Bites Biecht

Ik ben met Borrels & Bites begonnen, omdat ik iets kwijt moet, ik heb de behoefte om te delen. Bloggen werkt voor mij als een soort uitlaatklep. En om deze uitlaatklep nou optimaal te benutten, dacht ik dat het wel eens leuk zou zijn om Borrels & Bites Biecht in het leven te roepen. Hier vertel ik wat ik leuk, nou ja, eigenlijk stom vind, gênante gebeurtenissen en andere confessions. Lucht lekker op.

We kunnen het vandaag beter Borrels & Bites Bitcht noemen, want hier is mijn top 10 met dingen die ik heel stom vind.

  • Ijs in spa rood.
  • Nat hout. Een ijsstokje is de meest verschrikkelijke uitvinding ooit. En pollepels ook. En vrienden die je een natte houten pollepel cadeau doen, al helemaal.
  • Cacao op een cappuccino. Het gebeurt nog steeds..
  • Senseo.
  • Als ze in een cocktail geen vers limoensap gebruiken.
  • Als je ergens gaat eten en het personeel legt het bestek verkeerd neer.
  • Wanneer het etiket van een flesje drinken of van een glas, niet naar je toe wordt gezet.
  • Lauw bier.
  • Wanneer je op de Thuisbezorgd app niet kunt kiezen wat je wilt eten en al bij 5 bezorgers je winkelmand hebt gevuld en uiteindelijk het toch allemaal te duur vindt en een ei gaat bakken. En dan vervolgens toch nog sushi gaat bestellen.
  • Als ze je in een fancy restaurant helpen met je jas. Ik word altijd ongemakkelijk en ben bang dat ik 3 jaar bezig met met het vinden van mijn mouw. Vooralsnog is het goed gegaan.

Laat een reactie achter in de comments als jij jezelf hier ook in herkent. (Dan sta ik er in ieder geval niet alleen voor).

Tijdens het schrijven merk ik dat ik nog genoeg inspiratie over heb, dus wordt vervolgd!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven