About

Proost!

Gefeliciteerd! Je bent op de leukste blog van het moment beland; Borrels & Bites. Daar proosten we op! Hier vind je wekelijks updates over de fijnste drankjes, hapjes en meer. Ik word zelf zo ontzettend gelukkig van deze onderwerpen dat ik niet alleen mijn vrienden hiermee wil lastig vallen maar vanaf nu een nog veel groter publiek.

Het ontstaan van..

Ik werk al jarenlang in de horeca, ben er zelfs mee opgegroeid. Mijn ouders hebben verschillende horeca-zaken gehad, dus iets met een paplepel en een appel die niet ver van een boom valt. Naast mijn horeca-avonturen deed ik een studie Interieurstyling. Hierdoor maakte ik kennis met het fenomeen fotografie en fotostyling. Een paar jaar verder hebben deze 2 werelden zich gekruist en mag ik nu voor verschillende horecazaken de social media vullen met foto’s, film en strategieën .

Borrels

‘Ik drink alleen water, cafeïne of alcohol’ –ik.

En wat een variëteit heb je in deze onderwerpen. Drink je geen alcohol? Geen probleem, alcoholvrije drankjes kom je hier in de toekomst ook tegen. Binnenkort kun je alles lezen over cocktails, Gin&Tonic, shotjes, whiskey maar ook smoothies, iced tea, koffie en meer.

Bites

Eten maakt mij zo gelukkig, dat ik nog geen 150 kilo weeg mag dan ook een wonder heten. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe recepten, ingrediënten en het eten van over de hele wereld. De hele health en #fitgirl laat ik even aan mij voorbij gaan. Hoewel ik het belangrijk vind om gezond en vers te eten, ben ik van mening dat bij een goed drankje ook een goed hapje hoort, gezond of niet. De Bites die je hier voorbij ziet komen zijn (meestal) snel, makkelijk, net even anders maar vooral lekker!

& More

Naast recepten, vertel ik hier over verschillende onderwerpen. Dit kunnen Do It Yourself ideeën zijn om je feestje aan te kleden maar ook achtergrondinformatie over borrels of interviews met kenners. Ook neem ik jullie mee met mijn ontdekkingstocht naar whisky (of whiskey?). Een vloeistof die ik zeer intrigerend vind, waar ik niks van weet maar heel veel over wil leren.

Hopelijk genoeg om je wekelijks geëntertaind te houden, je dagelijkse sleur te breken of je te inspireren. Je kunt hier op maandag een nieuwe &More vinden, op woensdag een Bite en we luiden het weekend vrijdag in met een Borrel!

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg Borrels & Bites op Facebook en Instagram. Hier rechts kun je op van alles klikken.

Tot snel!

­­

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *