Thee kruiden
Zonder alcohol

Thee met Ballen

Zo, hebben jullie het allemaal overleefd? Om jullie te besparen deze vrijdag een drankje om even die stembanden weer wat aan te helen. Want wie weet heb je staan schreeuwen vanaf je kleedje om je spaarpottencollectie te verkopen of ben je gewoon schor van het feesten. Deze Thee met Ballen gaat je helpen om weer fris en fruitig de dag door te komen.

Thee met ballen. Veel mensen met wie ik ooit samen heb gewerkt kennen ‘m al. Eigenlijk drink ik niet vaak thee, de smaak ik mij iets te zacht. Maar deze variant heeft, tja, ballen dus. Werkt vooral goed als je pijn in je keel hebt of verkouden bent!
Thee kruiden

Dit zit er in:

  • Schijfje citroen
  • 2 plakjes gember
  • 5 gekneusde kardamonpitten
  • Versgemalen zwarte peper
  • Honing

Zo maak je ‘m

Gooi alles in een glas en schenk er heet water over. Misschien is deze dosering niet helemaal jouw ding, pas het recept dan aan naar je eigen smaak.

Easy dus, met groots effect! Eentje om te onthouden.

 

Met dank aan Christianne die mij dit ooit voorschotelde toen ik dit heel erg nodig had 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: