NEGRONI

Deze vrijdag weer een nieuwe cocktail, en dit keer is ‘ie niet lullig. Heb je de Old Fashioned aan je voorbij laten gaan? Dan is dit misschien ook niet helemaal jouw categorie. Je kunt het natuurlijk ook zien als een uitdaging! (iets met, glas halfvol). Lees snel verder als je meer wilt weten over de Negroni!

De Negroni is geen cocktail die je ff snel achterover tikt (enkele uitzonderingen daar gelaten). Je nipt deze cocktail, zo kun je wennen aan de krachtige smaken. Eerst proef je alcohol, dan bitters en daarna iets zoets. Een ware traktatie voor je smaakpapillen dus!

Dit zit er in:
  • 30 ml Gin
  • 30 ml Campari
  • 30 ml Rode vermouth
  • Ijsblokjes
  • 1 Sinaasappel

Negroni Ingrediënten

Zo maak je ‘m
  • Vul een shaker met ijsblokjes en schenk hier de dranken over.
  • SHAKE!
  • Vul een mooi glas met ijsblokjes.
  • Zeef in een cocktailglas en garneer met wat geraspte sinaasappelschil.

Fijn weekend!

Een gedachte over “NEGRONI

  1. Pingback: Proost! Met Mikael de cocktailman - Blog over Borrels, Bites & More

Geef een reactie