Geroosterde kikkererwten – Recept

Geroosterde kikkererwten, lekker gezond! De zomer laat nog even op zich wachten,  net als je bikinibody misschien. Daarom voor ieder die wederom op dieet is en toch last heeft van chronische honger: Geroosterde kikkererwten!

Het is zo makkelijk en verrassend lekker! Easy chickpeasy (tja..)

Tijd: ongeveer 35 min

Dit heb je nodig
 • Pot kikkererwten
 • 1 el gerookte paprikapoeder
 • 1 el kerriepoeder
 • 1 tl cayennepeper
 • 1 el (olijf)olie
 • peper
 • zout
 • bakpapier
Geroosterde kikkererwten borrel en bites blog
Zo maak je ‘t
 • Verwarm je oven voor op 200c
 • Spoel de kikkererwten af met koud water en laat uitlekken
 • Meng de kruiden in een kom
 • Meng de kruiden met de kikkererwten en 1 el olie
 • Verdeel de gekruide kikkererwten over een bakplaat met bakpapier
 • Bak ongeveer 30 minuten totdat ze crispy zijn

En zo heb je een lekkere gezonde snack! Maar voor alles wat je tegenkomt op dit blog geldt ‘overdaad schaadt’ dus wanneer je je volstopt met een hele batch geroosterde kikkererwten is het gezonde er wel een beetje vanaf natuurlijk. Anyway, enjoy!

Heb je je al geabonneerd op mijn blog? Je kunt hiernaast gewoon even je mailadres invullen en dan mis je niks! Ook kun je mij volgen op Instagram en Facebook, zie de social buttons hiernaast. Wist je dat je hier iedere vrijdag een nieuwe borrel kunt zien, iedere woensdag een bite en iedere maandag een &more? Iedere week een gezonde dosis inspiratie dus.
Tot snel!

Geef een reactie